Присила Пресли загуби дъщеря си Лиса Мари през януари, след като

...
Присила Пресли загуби дъщеря си Лиса Мари през януари, след като
Коментари Харесай

Знаех, че нещо не е наред: Присила Пресли проговори за смъртта на Лиса Мари

Присила Пресли загуби щерка си  Лиса Мари през януари, откакто тя ненадейно умря на 54 години. Сега матриархът на семейство Пресли проговори намерено за последните дни на дъщерята на Елвис , разкривайки, че и двете дами са знаели, че нещо не е наред преди преждевременната ѝ смърт.

В диалог сред Присила и София Копола за The Hollywood Reporter, Присила описа: „ Знаех, че нещо не е наред “ , за момента, когато тя и Лиса Мари участваха дружно на премиите „ Златен глобус “ на 10 януари – единствено два дни преди тя да почине.

Двете бяха на награждаването, тъй като биографичният филм „ Елвис “ и неговият основен артист Остин Бътлър бяха номинирани. След като Бътлър завоюва премията за най-хубав артист в драма, те отидоха в фамозния Шато Мармон, с цел да честват.

„ Току-що бяхме стигнали, слизаше се по всички тези стълби “, спомня си Присила. „ Спънах се малко, тъй като бях с тези високи токчета и тя стартира да се смее толкоз мощно. Започнах да се дръзвам и аз. Дори още не бяхме пили. Тя сподели: „ О, Боже, мамо, ти даже не можеш да изпиеш едно пиво. “... Беше занимателно, занимателен спомен. “

„ След това седнахме и си поръчахме питиета, а тя сподели: „ Мамо, стомахът ме боли доста “. Веднага станахме и си тръгнахме. “ – споделя Присила. 

Два дена след това Присила получава позвъняване от някогашния брачен партньор на Лиса Мари, който ѝ съобщава, че щерка ѝ е в болница.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

„ Качих се незабавно в колата, само че тя към този момент си беше отишла “ – разказа тя –  „ Все още не мога да допускам. Не поисквам това на никоя майка. “

Според правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис Лиса Мари е умряла заради задръстване на тънките вътрешности. Лекарят също изброява в отчета си „ други значими болести “ и определя смъртта като " естествена ".

В отчета от аутопсията се споделя също, че Лиса Мари се е оплаквала от болки в стомаха по-рано денем. Пресли е получила постоянно срещано затруднение от бариатрична хирургична намеса, която е получила преди години.
 Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси
В скорошното си интервю  Присила също засегна връзката с внучката си, дъщерята на Лиса Мари Райли Киоу . След гибелта на Лиса Мари плъзнаха клюки, че е отношението сред бабата и внучката са се влошили заради наследството на имението на Елвис. Сега обаче Присила споделя, че нищо от това не е правилно.

„ Сега Райли е реализатор, което явно би трябвало да е вярно, защото е нейна щерка “ , сподели тя. " Райли и аз сме в положителни връзки. Никога не сме били в лоши отношения. Всичко това беше гласност. Това е персонално и не е нещо, с което да се заблуждаваме и да споделяме, че не сме съгласни. "

„ Всъщност ще вечерям с (Райли) довечера. Разбираме какво би трябвало да се направи. До нея съм. Тя знае това. Иска да съм там, с цел да ѝ помогна. “ – споделя също Присила. 

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Слухът породи, тъй като Лиса Мари, която беше единственият правоприемник на имението, в началото беше показала като бенефициенти нейният бизнес управител и Присила, само че през 2016 г. ги отстрани и ги размени с двете си най-големи деца, Райли и Бенджамин. Когато Бенджамин умря през 2020 година, това остави всичко на Райли.
 Пробвахме коректор №1 в Европа * Edna предлага Пробвахме коректор №1 в Европа*
През май, откакто въпросът беше организиран, Присила сподели на Fox News Digital посредством своите представители: „ Семейството ми позволи цялото комплициране, което се отнася до молбата ни до съда и настояването за пояснение на документи след преждевременната гибел на щерка ми Лиса Мари. “

„ Въпреки че медиите идентифицираха сходно искане като правосъдно дело, желая да изясня, че в никакъв случай не е имало заведено дело против моята обичана внучка. Като семейство сме удовлетворени, че разрешихме това дружно. “ – съобщи Присила.

Присила също добави тогава: „ Моето семейство и аз се надяваме, че всички ще ни обезпечат уединението, от което се нуждаем, с цел да скърбим както би трябвало за Лиса Мари и да прекараме персонално време дружно. Обичаме и ценим всички вас и фамилията на Пресли е по-силно от всеки път. “
 Общите моменти на Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка Райли Кио  Общите моменти на Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка Райли Кио  Общите моменти на Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка Райли Кио  Общите моменти на Присила Пресли и най-голямата ѝ внучка Райли Кио
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР